About us

Kameleon BV is een bedrijf dat oorspronkelijk gestart is met de montage van geïsoleerde en niet-geïsoleerde dak-en wandpanelen, en na verloop van tijd doorgegroeid is naar een groothandel in deze materialen en alle mogelijke toebehoren. Hierdoor hebben we een zeer grote expertise in ons domein, en kunnen we u dus bijstaan bij alle mogelijke vragen die u heeft over onze producten.

Onze visie is vrij simpel: wij willen Belgische kwaliteit aanbieden, aan een scherpe prijs. Om dit doel te bereiken hebben we besloten om zoveel mogelijk in bulk aan te kopen, waardoor we uiteraard een scherpere prijs kunnen bekomen. Dit heeft geleid tot de aankoop van 3000m² magazijnen, waarin we meer dan 40.000m² panelen op voorraad hebben. Mede hierdoor kunnen wij steeds een korte levertermijn garanderen, ook voor grote isolatiediktes en hoeveelheden.

Uiteraard hebben we meer in ons gamma dan enkel dak-en wandpanelen, ook voor alle toebehoren kan je bij ons terecht. Of het nu om plooiwerk, schroeven, goten of andere toebehoren gaat, wij kunnen u zeker verder helpen.

Sinds 2021 hebben wij ook een eigen webshop, panelen.be, waarmee we het bestellen van panelen nog eenvoudiger willen maken. Hier kan u bijna al onze artikels terugvinden, met uitleg en foto's en uiteraard de prijzen. Uiteraard kan u ons ook nog steeds contacteren via mail voor een offerte op maat (ook zeker interessant bij grote hoeveelheden), of indien er nog verdere vragen zijn.

Uiteraard blijft het ook nog steeds mogelijk om een bezoek aan onze fysieke locatie te brengen, en om hier eventueel zelf uw materialen af te halen. Hiervoor is het wel belangrijk om eerst een afspraak te maken op 0497 06 78 46. Zo vermijdt u lange wachttijden, en bent u zeker dat er een verkoper aanwezig is die u kan verder helpen (en in geval van afhaling een magazijnier die u kan helpen laden).